Tusentals flyktingar går mot EU: s gränser från Turkiet

Tusentals flyktingar gick till EU-ländernas gränser från Turkiet efter att Ankara meddelade att det inte längre skulle hindra deras rörelse för Europa, rapporterar  Haberturk .


Flyktingar från olika nationaliteter belägna i Turkiet samlas i stora grupper och rör sig till fots eller med transport mot land- och sjögränspunkter som förbinder Turkiet med europeiska länder.

Enligt media rapporterades flyktingkonvojer i Istanbul, Edirne, Izmir, Aydin. Som ni vet är det i Turkiet cirka 3,6 miljoner flyktingar.

admin

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Melvin Lagerfelt, och jag är en passionerad svensk bloggare och nyhetsskapare, dedikerad till att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och händelserna i Sverige och utanför. Jag är född och uppvuxen i fikans och mysiga vintrars vackra land, och jag har alltid hänförts av berättandets kraft och det skrivna ordets inverkan.

Ända sedan jag kan minnas har jag fascinerats av media- och kommunikationsvärlden, vilket i slutändan ledde till att jag tog en examen i journalistik. Efter avslutade studier bestämde jag mig för att använda mina färdigheter och kunskaper för att skapa en plattform där jag kunde dela engagerande, tankeväckande innehåll med en bredare publik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *