I Sverige sprider polisen vårdande medborgare

Förra fredagen började en kvinna oväntat föda i en McDonald’s-restaurang i Göteborgs centrum. Förstärkta polisgrupper kallades på plats för att sprida vårdande medborgare.

Skräp och kaos regerade på fredag ​​kväll på McDonald’s restaurang i Nordstan köpcentret. Kvinnan började en för tidig födsel och en ambulans anropades på plats.

Men den snabbt anlända medicinska arbetaren var inte lätt att ge hjälp. Folkmassor av åskådare omringade kvinnan under förlossningen och försökte skjuta allt på mobila enheter i alla detaljer. Nu var jag tvungen att ringa polisen för att sprida åskådare.

”Mina kollegor försökte förklara för filmskaparna att detta var olämpligt. Och vissa skällde ut och avvisade med våld. Det var många nyfikna människor som klättrade över huvudet för att fotografera en kvinna i arbetskraft. Det var så många av dem att många av våra kollegor var tvungna att hålla dem på avstånd för att hjälpa ambulanspersonal, sade polisens talesman Christer Fuchsborg.

Senare fördes kvinnan till sjukhuset, där allt slutade bra för henne och den nyfödda.

Senare bröt polisen ut i en arg bestraffning på Göteborgspolisens officiella sida : ”Vad skulle du tänka om du eller någon nära dig behövde hjälp och skurkar bara stirrade och sköt på kameror? De som skjuter sådana videor, tror rätt gör du det här moraliskt? ”

För mindre än en vecka sedan, i samma Göteborg, letade polisen efter åskådare som filmade en trafikolycka med fyra döda och publicerade sedan en video på Internet. Polisen vill försöka hålla dem ansvariga för brott mot sekretess.

Den enklaste bestraffningen för ett sådant brott är en böter. Men detta kan leda till två års fängelse.

admin

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Melvin Lagerfelt, och jag är en passionerad svensk bloggare och nyhetsskapare, dedikerad till att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och händelserna i Sverige och utanför. Jag är född och uppvuxen i fikans och mysiga vintrars vackra land, och jag har alltid hänförts av berättandets kraft och det skrivna ordets inverkan.

Ända sedan jag kan minnas har jag fascinerats av media- och kommunikationsvärlden, vilket i slutändan ledde till att jag tog en examen i journalistik. Efter avslutade studier bestämde jag mig för att använda mina färdigheter och kunskaper för att skapa en plattform där jag kunde dela engagerande, tankeväckande innehåll med en bredare publik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *