Om oss

Barbourjackaherr.se

– En online-publikation om marknadsföring och teknik för företag, nystartade företag och företagare.

Marknadsförare är din guide till världen av modern marknadsföring och IT-teknik, affärsidéer, psykologiska råd och life hacks, med hjälp av vilken du enkelt kan navigera i det hektiska informationsflödet och hitta det du behöver för att framgångsrikt marknadsföra ditt företag, öka försäljningen, professionell och personlig tillväxt.

Marknadsförare – din personliga analytiker, som kommer att bli en slags farled för dig inom finanssektorn, kommer att hjälpa dig att fånga bland de många senaste marknads- och reklamtrenderna och alltid vara flytande.

Marknadsförare – din personliga tränare, som kan få dig att analysera den aktuella situationen, motivera dig att vidta åtgärder i framtiden och till och med ibland ge en magisk kick för att flytta dig från marken.

Marknadsförare – webbplats för insikter.

Den moderna världen, som utvecklas i en panisk takt, kräver ständig uppdatering av professionell kunskap, kompetens, färdigheter och regelbunden övervakning av relevant progressiv utveckling, teknik och prylar. På vår portal hittar du artiklar och videor som täcker de viktigaste och senaste trendhändelserna inom ekonomi, marknadsföring, online- och teknikområden, bekanta dig med den senaste marknadsundersökningen och expertutlåtanden, exempel på nya och avancerade startups, behärska metodiska verktyg för att skapa och utveckling av dina projekt, du vet vad du bör vara uppmärksam på, vad du ska läsa och se, vad du ska fokusera på för att hålla jämna steg med framtiden.

Vi läses av företagsprojektägare, direktörer, marknadsförare, IT-specialister, designers och människor från många andra yrken som kräver en kreativ strategi och ständig självförbättring. Gå med professionella!

Vårt mål

– hitta, välja, filtrera och förmedla till våra läsare att användbar information och idéer som de kan omsätta och praktisera. Håll dig uppdaterad och håll dig uppdaterad med de senaste världshändelserna och det senaste inom marknadsföring, affärs- och Internet-teknik. Att dela erfarenhet och kunskap, både sin egen och erfarenheten av framgångsrika människor som hålls inom ett eller annat område. Inspirera dig till dina egna prestationer och inspireras av din framgång. Din feedback är mycket värdefull och viktig för oss.

Vårt territorium – våra regler

När vi levererar information till vår målgrupp styrs vi av följande principer: relevans, intresse, praktik, kvalitet, professionalism, politisk apati. Vi är inte intresserade av en massläsare, utan att vara effektiva och användbara för alla besökare som vill stanna hos oss under lång tid.

Idag, förutom huvudsidan Marketer.ua, kan du hitta den i samhällena i globala sociala nätverk (Facebook, Twitter, etc.). Vi har alltid kontakt!