Hur man väljer herrkläder

Inte konstigt att de säger att de hälsas av sina kläder. En välklädd man lockar kvinnors uppmärksamhet. Korrekt valda kläder betonar värdigheten. Att välja snygga herrkläder online  är inte en lätt men lösbar uppgift. Det finns inget behov av att förstå modets intrikat och följa det. Du behöver bara förstå de viktigaste punkterna som du bör vara uppmärksam på när du köper. Kläder bör vara lämpliga för plats och tid, passa bra, vara bekväma.

Vad är herrkläder

Herrens garderob är inte lika olika som kvinnors. Baskläder: byxor, skjortor, tröjor, jackor. Men de skiljer sig åt i stil och kvalitet. Som regel väljs herrklädesstilen i enlighet med typen av aktivitet. Det är svårt att föreställa sig en rörmokare som bär en klassisk kostym och skor. Och det är också omöjligt för en kontorsarbetare att bära en träningsoverall för att arbeta. Den klassiska stilen används av affärsmän. Detta inkluderar kostymer, skjortor, slipsar och klädskor. Aktiva ungdomar väljer sportstil, inte nödvändigtvis bara idrottare. Han är mycket populär idag. Förmodligen har varje man ett par träningsbyxor och T-shirts i sin garderob. Kepsar, sneakers, vindskydd är så bekväma att många väljer dem i vardagen.

Den avslappnade stilen är varierad och har inga strikta gränser. Ofta är detta en kombination av flera klädstilar: till exempel sport och klassisk. Casual är det som är trevligt och bekvämt. Smart casual innebär en mer avslappnad kontorsstil. Jeans med en blazer och en tjock stickad tröja är lämpliga här. Skor för honom är också varierade: öknar, mockasiner, sneakers. Ungdomsmode kombinerar ofta avslappnade och sportiga stilar.

En viss ytterkläder kombineras med varje stil: rockar, jackor, fårskinnrockar, dunjackor. Skor och andra tillbehör väljs bäst i en bekväm stil.

Hur man bestämmer storleken på herrkläder

Gör mätningar för att ta reda på vilken storlek som passar. Det viktigaste: höjd, bröst, midja och höfter. När du köper en skjorta bestäms storleken av numret som anger halsens omkrets. När du väljer vinterkläder måste du ge en marginal för fri passning, särskilt ytterkläder. En korrekt monterad skjorta passar inte som en väska, men den passar inte heller. Med en jacka med full knapp kan du glida handen mellan kroppen och kavajen. Byxor bör inte störa rörelsen.

Om du köper på Internet utan möjlighet att pröva, ange detaljerade mätningar av saken och jämför dem med de som passar bra. Märkeskläder har vanligtvis bord på tillverkarens webbplats för att hjälpa dig att få rätt passform.

Välj kläder som belyser din figur. Tunna män bör välja raka, inte för snäva stilar. Kläder ska inte sitta i en väska. Överdimensionerade tröjor, överdimensionerade tryck, dubbla byxor och jackor är välkomna.

För överviktiga män är det bättre att vägra täta tyger som corduroy, veck, stora fickor, puffade jackor, stora ljusa tryck på T-shirts. Tunna tröjor med V-ringning, vertikala ränder gör figuren smalare.

De mest populära märkena för herrkläder

Ermenegildo Zegna är ledande inom herrklassiker. Varumärkets kostymer har länge varit ett känt namn på mode. Baldinini är ett känt italienskt varumärke som specialiserar sig på produktion av fashionabla herrkläder. Det tyska märket Hugo Boss producerar inte bara parfymer utan också perfekt passande kostymer och andra kläder. Polo Ralph Lauren är ett amerikanskt varumärke känt för sina lyxiga casualkläder. Varumärket Lacoste erbjuder vackra herrkläder i en sport- och sportavslappnad stil. Och vem vet inte om de berömda tillverkarna av snygga jeans Wrangler och Lee!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *