Hur man bär en Barbourjacka

Sedan 1894 har Barbour varit en obestridlig klassiker av brittiskt mode. Bärbart i både stad och land producerar de några av de mest mångsidiga jackorna runt. Även om du kan hitta en Barbourjacka som fungerar i nästan alla utseende, är det fortfarande viktigt att bära jackan med så mycket stolthet som den gjordes med.

Det familjedrivna företaget har varit en populär leverantör av jackor, stickat och skor i över 120 år, bärt av hertigen av Edinburgh och The Queen själv, Barbour har producerat några av de finaste utomhuskläderna som fortsätter att ge stil och klass till vår kläder.

Läs mer Funktioner för  hererstil och kolla in vår butik.

De har gått från att vara en jacka designad för arbetaren 1894 till att vara ett modeuttalande över hela världen. Med över tio egna butiker i Storbritannien och en närvaro i ytterligare 40 andra länder, är Barbourjackor och Barbourrockar älskade av mer än bara de i landet.

De har utökat sitt sortiment till mer än bara vax jackor. Du kan nu plocka upp jackor med en quiltad tygdesign och till och med läder. De är en verkligt brittisk operation, som håller sin tillverkningsbas i South Shields i Storbritannien, de motståde uppmaningar att flytta sitt huvudkontor utomlands, vilket är något de borde erkännas för.

Hur man bär en Barbourjacka

Beroende på vilken jacka / kavaj du har valt kanske du vill utforma din outfit annorlunda. Om du försöker återskapa den brittiska landsbygdsutseendet kan vissa mäns fältjackor fungera bra för dig. Om du vill ha något att besätta runt staden i, kommer en kostym eller smarta byxor och bygel också att fungera bra. Tillbehör är också ett perfekt sätt att sammanföra nästan alla kläder, halsdukar, handskar och hattar kan alla bäras med en Barbourjacka, vilket gör dem till den perfekta året runt jackan.

Barbour quiltad jacka

Den quiltade jackan är mycket lättare att rengöra än den vanliga vaxjackan och ger dig definitivt ett annat alternativ att tänka på när du plockar upp en jacka från Barbour . En quiltad jacka kan känna sig isolerande men den är inte skrymmande och tung på grund av den quiltade designen och tekniken. Detta är därför en perfekt övergångsjacka för att täcka alla säsonger.

Bär din quiltade jacka med rätt lager och du har en outfit som passar mer än bara en säsong. En enkel kofta eller svart dragkedja med dragkedja är idealisk för att lägga till enkla men ändå effektiva lager. Våra svarta 1/4 dragkedjor är perfekta för att verkligen spika detta utseende och är otrolig kvalitet för priset. Tillbehör det här utseendet med en lätt halsduk för lite färgpopp och du har slagit stilspiken på huvudet.

barbour quiltad jacka cardigan halsduk kontrollerad skjorta
En quiltad Barbourjacka kommer att stå som
tidstest PHOTO CREDIT: Pinterest
Barbour – Jacka

Barbour Waxed Jacket

Det är deras ikoniska utseende och Barbour-vaxad jacka är inte bara reserverad för fotografering – den kan fungera enkelt med ett par mörka jävla jeans. Ett billigare alternativ till Barbour Beacon-jackan är vaxjackan idealisk för varje säsong. Om du inte omedelbart tänker på Barbour som streetwear kan saker komma att förändras. Vaxjackan har kommit långt, och om den bärs med en avslappnad tröja och pappa passar jeans, passar jackan in i en garderobsgarderobsgarderob. Jackorna är mestadels i mörkare färger så att du tycker att det fungerar enkelt med de flesta av dina befintliga kläder.

Koppla ihop din Barbour vaxjacka med en enkel overshirt och några bra jeans. Vårt sortiment av lätta kavajjackor är perfekt för varje säsong. De lägger djup och struktur till nästan alla utseende och fungerar särskilt bra med denna arvstil. Avsluta hela saken med våra svarta jeans så har du hela utseendet på låset.

På grund av jackans beskaffenhet kommer den efter några år att förlora sitt vaxartade skydd. Det här är inte ett problem eftersom du själv kan applicera ett annat vaxlager. Om du ska växa upp din jacka igen kan du plocka upp en kruka med Barbour-vax Thornproof Dressing. Att få vaxet är den enkla biten, att applicera vaxet på jackan nästa kan kräva några instruktioner.

barbour jacka jacka checkad skjorta herr
Vaxade jackor har haft en ny återuppblickning under de senaste åren
FOTOKREDIT: Barbour

Barbour läderjacka

Läder Barbour är en rörelse bort från deras traditionella vaxade bomull. Designen har en klassisk cyklistestetik med en närmare passform än deras vanliga jackor. Om du har fått din smutsig bör du bara överväga att rengöra den om du tycker att det är helt nödvändigt. Överdrivning det kan sätta för mycket tryck på läder och förstöra det. Om du inte är säker, riskera inte det – ta jackan till en professionell städare  som vet vad de gör.

Eftersom detta är ett modernt tag på Barbours kulturarv behöver du inte gå på land (såvida du inte vill) – då fungerar ett enkelt par jeans och en bygel bra. Avsluta utseendet med en halsduk och några stövlar så att du kan träffa staden utan att se ut som om du har kommit direkt från gården.

Barbour har en mängd arv som de har översatt till sina mönster och så småningom produkter. Med funktionalitet och mode i åtanke är rockar som produceras värda att investera i. Det är inte bara rockar som Barbour lyckas med, utan hattar, halsdukar, bottnar och hoppare finns alla på listan över Barbour-bitar – ta en titt nu online.

admin

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Melvin Lagerfelt, och jag är en passionerad svensk bloggare och nyhetsskapare, dedikerad till att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och händelserna i Sverige och utanför. Jag är född och uppvuxen i fikans och mysiga vintrars vackra land, och jag har alltid hänförts av berättandets kraft och det skrivna ordets inverkan.

Ända sedan jag kan minnas har jag fascinerats av media- och kommunikationsvärlden, vilket i slutändan ledde till att jag tog en examen i journalistik. Efter avslutade studier bestämde jag mig för att använda mina färdigheter och kunskaper för att skapa en plattform där jag kunde dela engagerande, tankeväckande innehåll med en bredare publik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *