Bubble Shooter är ett lugnt spel utan spänning och pumpning av pengar

Bra tid. Idag vill jag ägna en artikel till en underhållningsapplikation för Android, eller, enklare, Bubble Shooter-leksaken.

Jag spelar inte alls alls, men i synnerhet på telefonen, så det här är min första recension om detta ämne. Även om jag faktiskt har provat mer än ett liknande spel, men förmodligen redan för 8 månader sedan fokuserade jag på Bubble Shooter-leksaken.

Jag börjar med varför jag behöver en sådan applikation, detta spel för mig personligen blir relevant när jag står i kö, kör i transport, i allmänhet, ibland när det verkar vara lite tid (det vill säga du har inte tid att läsa en bok eller manga) samtidigt är den här tiden och det finns ingenstans att gå, inte att sticka in i väggen, även om det händer.

Du kan försöka bubble shooter gratis, på vår webbplats. Spela så mycket du vill gratis!

Denna leksak tillhör dem som inte har något slut, det vill säga, det finns naturligtvis ett nivånivåsystem, men det orsakar inte mycket spänning. Och nu om de uppenbara fördelarna för mig personligen i jämförelse med andra liknande spel:

  1. Det finns inget begrepp med ”liv”, det vill säga nivån har inte passerat, det spelar ingen roll, gå igenom minst tio, minst tjugo gånger, annars ger de dig 5 försök, och det är det, nästa gång försök där om en timme, och jag sitter i kö nu , och om en timme är jag långt borta ”violett”.
  2. Nivåernas komplexitet. De flesta av dessa leksaker är byggda så här, de första nivåerna är väldigt enkla, och sedan börjar det att det är nästan omöjligt att gå igenom nästa steg, eller låt oss använda bonusar, men betala för bonusarna, förutom riktiga pengar, och jag behöver det om jag har kul medan jag kör i bussen. Omedelbart är situationen enklare, men de första nivåerna är naturligtvis enklare, men de efterföljande är ganska acceptabla, sällan när du stannar på någon nivå. Det finns ett valutasystem i leksaker, om du anger det, droppar flera spelmynt omedelbart in i det, och de är tillräckligt för att köpa ett par bollar om inte tillräckligt, medan detta kan göras utan dem genom att titta på en annons.
  3. Bekvämt gränssnitt utan krusiduller. Spelskärmen är stor och lätt att spela. Naturligtvis finns det ett minus i form av en reklamremsa längst ner, som du ibland av misstag träffar, men det finns inget du kan göra åt det, leksaken lever för det.
  4. Spelets mycket enkelhet. Principen är enkel och okomplicerad, kulorna på bollarna är ljusa och förväxlas inte med varandra. Handlingen är enkel och inte tråkig.
  5. Möjlighet att spela offline. En internetanslutning krävs inte för att leka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *