X Trade Broker Review – Recensioner om säkerheten för samarbete

Börshandel är en mycket attraktiv nisch för företagsamma människor som vill tjäna solida belopp utan att lägga ner mycket ansträngning och tid. Det bör dock förstås att handel i sig är förknippad med olika risker. Dessutom bör det förstås att handelsevenemang är mycket mindre farliga för nybörjare än bedragare som verkar på Internet. Idag finns hundratals SCAM-projekt på nätverket och positionerar sig som mäklarföretag. I den här artikeln kommer vi att prata om en av dessa plattformar, som arbetar under namnet xtrade. Vi genomförde en omfattande analys av projektet, studerade feedbacken från handlare och förberedde vår objektiva dom åt dig.

Vad säger handlarens recensioner om XTrade-mäklaren?

När  du söker efter en mäklare är  det extremt viktigt att vara uppmärksam inte bara på informationen som tillhandahålls på företagets webbplats, utan också på recensioner och recensioner om resursen. Detta tillvägagångssätt kommer att tillåta dig att lära dig om alla aspekter av samarbetet med dealing center, och kommer också att ge dig möjligheten att döma företaget i SCAM. Om vi ​​pratar om vilka recensioner om XTrade som kan hittas på Internet, är det värt att notera att det inte finns några positiva åsikter alls. 

Således kan vi sammanfatta det faktum att Xtrade-mäklaren inte är ett pålitligt handelscenter. Om du också har information om X trade-företagets verksamhet, lämna din egen recension på vår hemsida. 

Översikt över X Trade Portal

När du väljer  rådgivare för forex , mäklare, kryptovaluta plånböcker, investeringsfonder eller andra finansiella företag, var alltid uppmärksam på organisationens hemsida. Vanligtvis, på bedragarportaler, kan du hitta en hel del fakta som bevisar SCAM-strukturen för projektet, och X Trade-mäklaren är inget undantag. Experter på TrustViper-portalen har hittat de mest anmärkningsvärda tecknen på bedrägeri och har utarbetat sin egen rapport åt dig. 

Handelsvillkor och kontotyper

Först och främst riktade vi vår uppmärksamhet mot villkoren för samarbete med xtrade-nätmäklaren. Företaget erbjuder sina kunder att använda en av fyra typer av konton: 

 • Standard. Minsta insättningsbelopp är $250. Denna typ av konto låter dig handla på en PC och på en smartphone, använda ett demokonto och en ekonomisk kalender, ge en personlig lektion om hur du arbetar på plattformen och ge teknisk support 24/5.
 • Premie. Minsta insättningsbelopp är $1 000. Denna typ av konto låter dig dessutom använda sådana fördelar som en exklusiv välkomstbonus, arbeta med en personlig chef och videohandledningar.
 • Platina. Minsta insättning är 5000 dollar. Till fördelarna med ett premiumkonto, i det här alternativet, minskade spridningar, VIP-support och en personlig senior kontoansvarig, läggs VIP-bonusar till när du fyller på ett konto.
 • VIP. Den dyraste kontotypen med en minsta insättning på $20 000. Handlare som väljer detta paket har också tillgång till sådana förmåner som en individuell handelsstrategi och support, prioriterad kontohantering och betalningshantering och exklusiva företagsgåvor.

För att sammanfatta sådana handelsvillkor på X Trade, noterar vi att mäklaren inte berättar några detaljer för kunderna. Det finns inte ett ord om storleken på spreadar och swappar, typer av orderutförande, provisioner osv. Ett sådant tillvägagångssätt är oacceptabelt för ett pålitligt finansiellt företag. 

Uttag av pengar från X Trade-plattformen

På grund av XTrade-bedragarnas agerande har många ärliga handlare drabbats. Om du dessutom förlorat pengar till följd av samarbete med bedragare och inte vet hur du ska få tillbaka din investering, kontakta TrustViper-portalteamet. Våra konsulter kommer att utföra alla nödvändiga förklaringsarbeten, analysera ditt problem och hjälpa dig att samla in nödvändiga dokument. För att ansöka om återbetalning från XTrade-plattformen, fyll i  kontaktformuläret som tillhandahålls eller kontakta  onlinechatten. Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig att få tillbaka din investering.

Kontaktuppgifter 

En annan punkt som indirekt bekräftar att X Trade är vanliga bedragare är kontaktuppgifterna som finns på mäklarens hemsida. Bedragarna rapporterar att det finns två sätt att kontakta dem: 

 • Skriv till support@xtrade.com;
 • Ring +44 2038074001;

Mäklaren har inga kontor eller representationskontor. I själva verket kan detta inte vara så, eftersom finansiella företag alltid är baserade inte bara på Internet, utan också i det fysiska rummet. Tydligen bryr sig bedragare bara om sin egen anonymitet, utan att ge någon information om sig själva. 

Ingen licens

Det viktigaste att notera är att X Trade inte har någon officiell licens. Företaget tillhandahåller inga juridiska dokument, kontrakt med likviditetsleverantörer eller tillsynsmyndigheter. Detta tillvägagångssätt kan inte användas av ett pålitligt handelscenter, men det är ganska typiskt för SCAM-projekt.

Slutsatser

Vi inkluderade xtrade net-projektet i listan över SCAM-plattformar, eftersom vi hittade många tecken på en bedräglig organisation. Bland de viktigaste punkterna att uppmärksamma är: 

 • Negativa recensioner om XTrade-mäklaren hittades på Internet och rapporterade bedrägeri och bedrägeri;
 • Falsk kontaktinformation. Företaget tillhandahåller inte adresser till representationskontor;
 • Det finns inga nödvändiga dokument för att genomföra utbytesaktiviteter.
 • Företaget har ingen licens, tillsynsmyndigheter, likviditetsleverantörer etc.;
 • Webbplatsens ålder motsvarar inte den deklarerade;
 • Handelserbjudanden är inte fullständiga och innehåller endast allmän information;
admin

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Melvin Lagerfelt, och jag är en passionerad svensk bloggare och nyhetsskapare, dedikerad till att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och händelserna i Sverige och utanför. Jag är född och uppvuxen i fikans och mysiga vintrars vackra land, och jag har alltid hänförts av berättandets kraft och det skrivna ordets inverkan.

Ända sedan jag kan minnas har jag fascinerats av media- och kommunikationsvärlden, vilket i slutändan ledde till att jag tog en examen i journalistik. Efter avslutade studier bestämde jag mig för att använda mina färdigheter och kunskaper för att skapa en plattform där jag kunde dela engagerande, tankeväckande innehåll med en bredare publik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *