Fullständig recension av XTrade

XTrade är ett handelsvarumärke som ägs och drivs av XFR Financial LLC (CFD). Detta företag regleras och licensieras av Cyprus Securities and Exchange Commission ( CySE C ), licensnummer 108/10, vilket tillåter detta företag att tillhandahålla sina finansiella tjänster inom EU.

Det här företagets verksamhet i Australien regleras av Australian Securities and Investments Commission ( ASIC ) licensnummer 342628, ACN 140899476 som ett företag som ägs av OCM – Online Capital Markets Pty LLC. The xtrade är också registrerat hos den italienska värdepappers- och börskommissionen ( COSNOB)  och uppfyller alla krav i EU:s direktiv om marknader för finansiella instrument ( MiFID ) .

Detta företag har sitt huvudkontor i Limassol, Cypern och ger support till sina kunder 24 timmar om dygnet, 6 dagar i veckan.

Kampanjer och kontotyper

XTrade erbjuder tre typer av bonusar till sina handlare. Den första typen av insättningsbonus är den vanligaste bland mäklare och XTrade är inget undantag. När du gör sin första insättning kan handlare förvänta sig att få upp till $6 000. USA som välkomstbonus.

Denna mäklare har också möjlighet att tjäna pengar genom att bekräfta olika uppgifter för kontot. Efter att ha bekräftat sitt konto får handlare en bonus på $25. USA. Ytterligare en bonus, 20 dollar. USA, får de efter att ha bekräftat sitt telefonnummer.

För närvarande separerar XTrade inte konton efter typ.

Marginaler och handelstyper

När ett handelskonto väl har öppnats kan en handlare handla med en mängd olika instrument samtidigt som ett initialt marginalkrav på 5 % bibehålls vid handel med aktie-CFD:er. Underhållsmarginalen är 2,5 %.

Detta innebär att genom att investera 10 000 dollar. En amerikansk handlare kan handla med aktier för 200 000 USD. USA. För sina handlare erbjuder XTrade tre typer av order (ordrar), som återigen är mycket vanliga bland andra mäklare. Handlare kan antingen köpa/sälja till marknadspriser eller använda stop loss/målvinstorder.

Hävstång och Spreads

Marginalnivån indikerar tydligt att XTrade CFD-handlare kan förvänta sig 20:1 hävstång, vilket innebär att de kan köpa/sälja aktier för upp till 20x deras rådande marknadsvärde.

Men beroende på värdet på den underliggande tillgången ändras marginalkraven. Detaljer om hävstångs- och marginalkrav visas i popup-fönstret som visas när du väljer en tillgång att handla med CFD:er på XTrade-plattformen.

Vid handel med utländsk valuta (Forex) kan handlare dra nytta av en hävstång på 400x, dvs 1:400, vilket innebär att handlare kan gå in i affärer med så lite som $100. USA, och handel med valuta till ett belopp av 40 000 dollar. USA. För index och råvaror kan hävstången vara så hög som 1:200, vilket betyder att med 100 $. Amerikanska handlare kan handla med index och råvaror för 20 000 USD. USA.

Dessutom har XTrade-handlare möjlighet att handla med fasta spreadar, som för de flesta valutapar börjar på 3 pips.

Handelsplattformar, verktyg och resurser

XTrade-handlare kan tjäna pengar genom att använda denna mäklares tre typer av handelsplattform, inklusive MT4-handelsplattformen, Webtrader-plattformen och mobilappen för iOS-, Android- och Windows-telefonenheter. Detta innebär att, oavsett var de befinner sig, kan en handlare alltid genomföra en transaktion från sin mobila enhet och internetåtkomst.

Genom sin handelsplattform ger denna  mäklare också tillgång  till olika handelsverktyg, såsom den ekonomiska kalendern, tekniska indikatorer och nyhetsflöde.

Handlare kan lära sig om de olika aspekterna av handel med denna mäklares hjälpresurser. Bland dessa referensmaterial erbjuds handlare också en djupgående analys av funktionerna i CFD-hantering.

Insättningar och uttag

XTrade-handlare kan sätta in och ta ut pengar till/från sina handelskonton via banköverföring, kredit-/betalkort, Skrill, PayU, Poli, SporoPay, Sofort, Neteller, CashU, QIWI, Moneta.Ru, Webmoney, Giropay, eCard och andra. Metoderna för att överföra pengar varierar beroende på handlarens hemland.

Minsta insättning är 150 euro, men denna siffra varierar från ett land till ett annat. Vanligtvis kan handlare sätta in pengar i AUD, USD, GBP, EUR eller CAD, men andra valutor är tillgängliga beroende på var insättningen överförs från.

Det finns ingen minimigräns för uttag, men före den första transaktionen måste säljaren bekräfta sina personuppgifter, kredit-/betalkortsuppgifter och registreringsadresser.

XTrade har ingen provision eller avgift för insättningar/uttag av egna medel, dock kan en viss provision tas ut från handlarens konto för transaktioner över natten och för ett inaktivt konto.

Stöd

XTrade-handlare kan kontakta kundsupport via telefon, e-post, livechatt och fax. Som regel är supporttjänsten öppen från söndag 22:00 GMT till fredag ​​22:00 GMT (Greenwich Mean Time).

Telefonnummer för internationell support (UK): +44 2030516305; fax: +44 203 051 6306. För representationskontor för detta företag i andra länder finns även telefonnummer tillgängliga, vars nummer anges på sidan ”Kontakta oss” på företagets webbplats.

Allmänna frågor kan ställas till  info@xtr ade.com och supportteamet använder  support@xtrade.com . Det finns också flera adresser till relevanta avdelningar i företaget, såsom marknadsföring och ekonomi.

I händelse av en tvist mellan handlaren och den tillhandahållna tjänsten, till exempel uttag av pengar eller slutförande av en transaktion, kan du skicka ditt krav till  compliance @xtrade.com .

admin

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Melvin Lagerfelt, och jag är en passionerad svensk bloggare och nyhetsskapare, dedikerad till att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och händelserna i Sverige och utanför. Jag är född och uppvuxen i fikans och mysiga vintrars vackra land, och jag har alltid hänförts av berättandets kraft och det skrivna ordets inverkan.

Ända sedan jag kan minnas har jag fascinerats av media- och kommunikationsvärlden, vilket i slutändan ledde till att jag tog en examen i journalistik. Efter avslutade studier bestämde jag mig för att använda mina färdigheter och kunskaper för att skapa en plattform där jag kunde dela engagerande, tankeväckande innehåll med en bredare publik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *