Guardiola och Luis Enriques favoritmärke Redo att köpa italiensk klubb

Den premiumklädtillverkaren avser att köpa en andel i italienska Modena. Klubben spelar nu i Serie C.

Det italienska varumärket avser att köpa 30% av Modenas aktier. Det förväntas att klädtillverkaren också börjar utrusta ett team från Emilia-Romagna-regionen. Flytten kan ha en marknadsföringsbasis eftersom en sådan form av samarbete kan öka populariteten för Modena utanför Italien. Stone Island har länge varit populärt i fotbollsvärlden. I synnerhet är det ett av favoritmärkena för ultraljud och topptränare som Pep Guardiola och Luis Enrique.

Förresten, Stone Island grundades 1982 och företagets viktigaste produktionsanläggningar finns i Modena. Klubben själv går inte igenom de bästa tiderna. Kanarieöarna rankas för närvarande 8: e plats i grupp B i Italiens tredje högsta division.

admin

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Melvin Lagerfelt, och jag är en passionerad svensk bloggare och nyhetsskapare, dedikerad till att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och händelserna i Sverige och utanför. Jag är född och uppvuxen i fikans och mysiga vintrars vackra land, och jag har alltid hänförts av berättandets kraft och det skrivna ordets inverkan.

Ända sedan jag kan minnas har jag fascinerats av media- och kommunikationsvärlden, vilket i slutändan ledde till att jag tog en examen i journalistik. Efter avslutade studier bestämde jag mig för att använda mina färdigheter och kunskaper för att skapa en plattform där jag kunde dela engagerande, tankeväckande innehåll med en bredare publik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *