Kontinentalsängar – en garanti för god sömn

Vill du äntligen sova lite? Så, för att gå upp på morgonen med det första galandet av en tupp, att vara glad, full av energi och entusiasm, vilket räcker för hela arbetsdagen? Du kanske borde byta säng? Det finns en sådan säng som garanterar sömn, komfort och bekvämlighet. Omöjlig? Kontinentalsängen har redan visat sig från den bästa sidan. Vid första anblicken, inget extraordinärt.

Allmän information

Så heter sängen som är optiskt integrerad med madrassen. Den kännetecknas av sin elegans och det faktum att den ofta används på hotell och pensionat. Kontinentalsängen är universal, du kan hitta både en enkelsäng och en dubbelsäng, som är en kombination av två enkelsängar med en gemensam sänggavel (som på hotell). Sänggaveln är en mycket viktig del av den kontinentala stilen. För att göra det bekvämare bör du välja typ av möbel med stoppade möbler. Den har vanligtvis en meter hög.

I en kontinentalsäng används en fickmadrass som standard, men du kan välja en annan. Fickan är dock en madrass av hög kvalitet, riktmärket för spänst och hållbarhet. Detta säkerställer god komfort och utmärkt luftcirkulation, vilket effektivt leder bort fukt.

Varför är en kontinentalsäng bättre än en vanlig säng?

Kontinentalsängar är bland de bekvämaste i världen. De anses vara ett lyxigt tillskott till den perfekta eleganta interiören i privata lägenheter och hotell. En komplett uppsättning av superbekväma madrasser och slitstark klädselram ger dig den komfort du aldrig drömt om, samt möjligheten att få konsekvent sömn. Det är väl värt att ha en sådan sovplats hemma?

Först och främst är den kontinentala modellen mycket högre än den vanliga. Det ser massivt och stabilt ut.

 • Den har ingen sängram , den är ersatt av en trälåda med resårmadrass .
 • Denna kombination av tre lager av olika madrasser gör sängen otroligt bekväm. Det är mycket bättre än andra mjuka sängar.
 • Och allt detta är avslutat med en stark bas och nackstödet täckt med en klädsel.
 • Caracas stöds av fyra korta men massiva ben.

Unika fördelar

Först och främst ger användningen av en sådan säng:

 • Bekväm sömn är den bästa vilan för kroppen, samt en positiv attityd för nästa dag.
 • Tack vare höjden är det inte bara lättare att ta sig upp från den utan att belasta ryggraden, utan dammet från mattan stör inte andningen så mycket. Det gör att när du sover blir din andning lugn och lätt.
 • En kontinentalsäng är en stor och bekväm säng, perfekt för personer som gillar att ha mycket utrymme i sin säng.
 • Dessutom ser det bra ut och lägger till chic till alla sovrum. Dessa möbler presterar bra när det gäller hälsa, komfort och estetik.

Nackdelar med denna typ av möbler

Trots de otvivelaktiga fördelarna som nämns i ovanstående text har kontinentalsängen också ett antal nackdelar. Det rekommenderas att analysera dem innan du överväger att köpa en sådan säng.

 • En av nackdelarna är det ganska höga priset. Andra mjuka sängar är definitivt billigare. Men så hög kvalitet borde ha ett motsvarande pris.
 • Kontinentalsängar produceras i ganska stora storlekar, men en sådan massiv möbel passar inte överallt. Alla har inte så mycket plats i sovrummet.
 • Höjden på denna säng kan också vara problematisk. Alla gillar inte att sova så högt, vissa föredrar att sova på normal höjd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *