Sverige firar födelsedagen till en liten prinsessa

Prinsessan Estelle, Sveriges äldsta barnbarn till kung Charles XVI Gustav, är idag åtta år gammal. Den kungliga domstolen gratulerar födelsedagflickan på Instagram och delar nya bilder av prinsessan och hennes yngre bror Oscar i slottet i Hag.

Hennes kungliga höghet Estelle Sylvia Eva Mary, Prinsessan av Sverige, hertuginnan av Esztergotland föddes idag, 23 februari, för åtta år sedan. Släktingar firar prinsessens födelsedag som vanligt i familjens cirkel.

Om en vecka, den 2 mars, är det dags att fira födelsedagen till hennes yngre bror Oscar, som blir fyra år gammal.

Prinsessan Estelle, som går i skolan på Manila campus i Djurgarden i Stockholm, är också nöjd med vårresan, som börjar i Sverige från måndag, vilket innebär början av kul och kul under hela veckan.

Det är fortfarande okänt om den lilla prinsessan kommer att vara nöjd med den utlovade skidåkningen, för bara nyligen togs gips bort från henne efter ett besvärligt fall i de italienska Alperna i januari.

Tyvärr är prinsessens farfar, Sveriges kung Carl XVI Gustav borta från sin familj idag. Idag är han tänkt att stödja svenska skidåkare i Norge vid Ski Tour 2020 skidtävlingen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *