Billig och glad: 5 idéer om hur man tillbringar en helg och inte spenderar en krona

Du måste betala för allt! Något som detta kan beskrivas som fritid med familjen på helgen. Men du kan spendera en helg lönsamt utan att spendera en krona! Hur? Vi kommer att berätta i artikeln.

När det finns lite pengar eller om du inte förväntade dig att spendera ett visst belopp på fritid, är utsikterna att spendera helgen på soffan mildast sagt deprimerande. Ja och inget behov av att sitta hemma om du kan ha kul och användbart spendera tid med familjen. Och viktigast av allt, gratis!

Se gratis evenemang

Google eller söka på sociala nätverk för gratis evenemang i din stad. De är ofta organiserade. Det kan vara en konsert i parken, en utställning, en föreställning, en musik- eller familjefestival. I allmänhet kommer den som söker alltid att hitta.

Ta en stadstur

Hur länge har du besökt din hemstad? Planera en intressant rutt runt staden, hitta historisk information om platserna du ska åka och ordna en fascinerande rundtur för dina släktingar.

Gå camping

Packa små ryggsäckar med dina barn och vandra i närmaste skog. Du kan ta en picknick där . På vägen kan du berätta intressanta historier om växter och djurliv.

Ordna en uppdrag

Det finns ett stort antal hemsökningsscenarier på Internet. Ordna dina barnäventyrsuppdrag i parken eller på gården. Frågor kan handla om olika ämnen: kulinarisk, pirat, miljö. Eller så kan du titta på videon xxx.

Gör något coolt

Du hittar definitivt gamla jeans och T-shirts, eller kanske är möblerna gamla, som du inte har något emot att ”uppdatera”. Titta på dina resurser och tänk på att du kan skapa med dina barn. Sådana fritidsaktiviteter kommer att förena din familj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *