Lån med betalningsanmärkningar och skulder

Med Moni365 finns det möjligheter att låna pengar med betalningsanmärkningar. Majoriteten av våra samarbetande banker accepterar fortfarande låneansökningar från kunder med betalningsanmärkningar och skulder. För att hitta den bästa långivaren för dig bör du ansöka genom Moni365 och så får du låneerbjudanden inom de närmsta 2 timmarna. Att få personliga låneerbjudande är 100% gratis.

Kan jag låna pengar med betalningsanmärkning?

Det korta svaret är ja! Du kan fortfarande kvalificera för privatlån och för att samla lån trots betalningsanmärkningar. Vi jobbar med för nuvarande 44 banker och långivare och var och en kommer bearbeta din ansökan individuellt.

Kan jag samla lån och skulder?

Du kan samla lån med Moni365. För att öka dina chanser att få den lägsta räntan kan du inkludera en medlåntagare i din ansökan.

Hur troligt är det att jag kan få lån med betalningsanmärkningar och skulder?

Dina chanser att få ett lån är ganska höga. Baserat på data från 2019 så är beviljningsgraden för en sådan profil mellan 10% och 40%. Det beror på flertal faktorer. Med hjälp av Moni365 kan du, med bara 1 UC, få låneerbjudanden från upp till 44 banker och långivare – helt och hållet gratis.

Vad krävs för att få lån med betalningsanmärkningar och skulder?

Grundläggande krav för privatlån och att samla lån är följande:

  • Var minst 18 år gammal
  • Var folkbokförd i Sverige i minst 1 år
  • Ha en årlig inkomst på i alla fall 100 000 SEK
  • Ha en inkomst från ett jobb eller pension

Du kan ansöka om ett lån även om du har ett tillfälligt jobb eller är provanställd. I fallet av tidsbegränsad anställning så är det viktigt att du har i alla fall en tidsperiod av 6 månader kvar när du ansöker.

Vad för ränta kan jag få?

Var bank och långivare bearbetar din ansökan individuellt och räntan du får baseras på kreditinformationen som ges ut av bankerna och långivarna samt deras interna riskbedömningar av din möjlighet att kunna betala tillbaka och kreditrisk.

Räntan mellan olika banker och långivare kan variera beroende på vilken bank du ansöker till, och det är därför det är så viktigt att du jämför så många banker och långivare som möjligt så att du hittar den lägsta räntan för dig.

VIKTIGT: Du måste skicka in en ansökan för att få reda på vad för räntor bankerna och långivarna kan erbjuda dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *