Allt om cryptocurrency mining

Illusion är inneboende i mänskligheten. Mer exakt är vi vana vid att tänka ”på rätt sätt”, leva efter etablerade normer och göra allt i enlighet med etablerade standarder som bär namnet på traditioner. Under tiden följer vi blindt de regler som införts av någon okänd och när vi själva skapar problem och olägenheter. Samma erkända normer för beteende, etikett för vardagliga eller affärsrelationer, erkänns på alla möjliga sätt för att döda var och en av oss. Tack vare dessa begränsningar raderas individualism, och mänskligheten förvandlas till en homogen och ensidig, formlös och opersonlig massa.

Detsamma kan sägas för de onda moderna finansiella standarderna som ingår i förslavningssystemet som designats av de befogenheter som finns. Tack vare de regler som fastställts till nackdel för var och en av oss tjänar finans- och kreditinstitut pengar på vår bekostnad och gör det under parollen att ta hand om mänsklighetens välfärd.

Bryt dig ut ur den onda cirkeln och kom med något som inte bara ifrågasätter de nuvarande standarderna utan också kan undergräva grunden för det onda systemet, de utvalda individernas arbete. Detta bör betraktas som Satoshi Nakamoto, som utvecklat det hittills okända ekonomiska fenomenet som kallas Bitcoin. Endast en oförbättrad idealist (eller en grupp likasinnade människor) kunde komma på idén att från grunden skapa ett oöverträffat finansiellt och mjukvarumästerverk som ger invånarna på planeten en chans att förvärva ekonomisk frihet.

I början av uppkomsten av kryptovalutaåldern delades mänskligheten in i dess anhängare och motståndare. Snarare var först de flesta av världens befolkning i ett informationsvakuum angående kryptovalutor. Officiella myndigheter och finans- och kreditinstitut, som erkände bitcoin som en svurad fiende, försökte på alla möjliga sätt hjälpa till att dölja information.

Cryptocurrency lyckades göra ett högt uttalande om sig själv först 2013, när en fin dag alla upptäckte att det fanns en virtuell valuta som inte hade en fysisk utföringsform, varav en enhet var värt mer än 1200 konventionella enheter, vilket verkade vara den allsmäktiga dollarn tills nyligen. Det är emellertid förvånande och kritiskt för den uthållighet som bankerna ignorerar förekomsten av en finansiell tillgång vars värde (av alla typer av kryptovalutor tillsammans) översteg 15 miljarder dollar.

En konstig situation skapades. De flesta sätter sina förhoppningar på Bitcoin och ser det som ett säkert tillflyktsort som hjälper till att klara de ekonomiska stormarna i vår tid genom att rädda dem. Dessutom har kryptokurrency bevisat att den kan skapa och multiplicera materiella (ekonomiska) värden i katastrofens tid.

För en handfull rika människor lovar denna situation inte bra, men de har redan gissat att med tillkomsten av kryptovalutor lanserades en oåterkallelig process, och segern för alternativa monetära enheter är bara en tidsfråga. En ekonomisk framtid utan onödiga begränsningar är planetens framtid och inte alls avlägsen.

Det är inte förvånande att antalet anhängare av digitala pengar med tiden har ökat. Därefter började de bedriva gruvdrift på alla tillgängliga sätt. Först var det möjligt att generera virtuella mynt med en vanlig persondator. Även gradvis förlorade solo mining all lönsamhet på grund av de många komplikationerna med gruvdrift och den fullständiga professionaliseringen av nischen.

Mot bakgrund av den stabila tillväxten i priset på Bitcoin, den allmänna acceptansen av distribuerad storboksteknik och framväxten av nya riktningar för användning av kryptovalutor, tror jag att det kommer att berätta för läsare vad kryptovaluta är och hur lovande denna aktivitet är.

Den bästa gruvprogramvaran

På webben, nästan varje dag, skapas olika program för att bryta kryptovalutor, till exempel ohgodanethlargementpill , men inte alla har bevisat att de är effektiva i praktiken. Låt oss överväga de bästa alternativen, men gör en reservation att författarens version av listan inte hävdar att den är den ultimata sanningen. Så du bör vara uppmärksam, enligt författaren, på följande programvara:

• CGMiner. Programmet är utformat för yrkesverksamma inom gruvdrift av virtuella pengar. Den visar sin fulla potential endast på kraftfull utrustning. Användaren rekommenderas att behärska grundläggande MS DOS-kommandon. Programvarans plus inkluderar: närvaron av en funktion för överklockning av ett grafikkort och, som ett resultat, en ökning av hashprocessens hastighet. Dessutom föreslås att du använder inställningarna och ställer in programmets optimala driftläge, exklusive överbelastning.

• Diablo Miner. En annan webbplats för kryptovalutagruv, som är lika funktionell på nästan alla moderna operativsystem.

• Ufasoft Miner. Mycket populär för sin förmåga att anpassa prestanda. Om så önskas kan varje användare göra justeringar av data om grafikkortet, antalet kärnor och trådar samt poolens adress.

• BFG Miner. Användare kan välja fläkthastighet och konfigurera poolerna manuellt.

• Phoenix. Programvaran är ganska effektiv. Således ökar dess tillämpningseffektivitet med 20%.

För att ladda ner någon av ovanstående programvara måste du gå till specialiserade webbplatser för att bryta kryptovaluta eller temaforum.

Solo mining vs pool

Inte alla användare förstår dessa termer, så låt oss titta på dem ytligt. Solo mining innebär en oberoende process för att extrahera virtuella pengar. Som nämnts ovan har det blivit mer komplicerat flera gånger, och för att tillämpa det och finslipa professionalism måste du gå ut för investeringar. Inte alla har tillräckliga medel för att investera i gruvdrift. Det är av den anledningen att gruvarbetarna förenas i ett lag som kallas ”poolen”.

En sådan konsolidering innebär att många gruvarbetare samlar många resurser för att bryta kryptovaluta, vilket anses vara en säker lösning. Samtidigt kombinerar gruvarbetarna sina egna dators ansträngningar och datorkraft och extraherar sedan belöningen gemensamt. Gruvprocessens effektivitet beror på volymen på datanoder. För att bestämma valet av en pool måste du gå till temaforum. Där kan du hitta information om tillförlitliga resurser samt hitta partner i forumdeltagarnas person.

Det finns flera kriterier att tänka på när du väljer en pool:

• Närvaron av ett stort antal användare.

• Den totala mängden datorkraft.

• Provisionsavgiften som tas ut av onlineresursen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *